Dušan doživeo blamčinu na svadbi u Zapadnoj Srbiji: Stric otvarao koverte i usledio je šok života
Svadba, ilustracija, Foto: Printscreen7Instagram/kaitmarsh_

ŠOK

Dušan doživeo blamčinu na svadbi u Zapadnoj Srbiji: Stric otvarao koverte i usledio je šok života

Ono što je usledilo, pak, nije očekivao.

Objavljeno:

Jedan Dušan posramljen je na svadbi u Zapadnoj Srbiji da nije mogao da progovori ni reč, mada se danas smeje do suza kad god se seti tog "incidenta".

- Udavala se moja jako dobra drugarica iz škole. Običaji kod nas, u Zapadnoj Srbiji, su takvi da obično neko od rodbine na svadbi otvara koverte i upisuje ko je koliko novca doneo. Međutim, pošto je taj običaj zastareo, a ona je iz porodice savremenijih shvatanja, mislio sam da na njenoj svadbi toga neće biti - priseća se Dušan.

Kako kaže, baš tada je bio u velikom kreditu, a njena svadba održavala se, kao za inat, svega par dana pre nego što je trebalo da primi platu.

- Rekao sam joj da ću joj dati novac kada primim platu, par dana nakon svadbe, a na svadbu sa doneo šampanjac i buket cveća - priča on.

Svadba, Venčanje, Mladenci, Mlada, Mlađoženja
foto: Profimedia

Ono što je usledilo, pak, nije očekivao.

- Njen stric je uredno zapisivao ko je koliko novca doneo. Kada je video mene, sa šampanjcem i buketom u rukama, bez koverte, nonšalantno je upisao moje ime i pored njega jednu veliku nulu - seća se Dušan.

Budući da su i iza i ispred stajali gosti, Dušanu je bilo neprijatno. Nulu pored njegovog imena svi su mogli da vide i da pomisle kako svojoj najboljoj drugarici nije doneo ništa.

- Naravno, njoj je to toliko bilo smešno, da sam onda i ja svemu tome počeo da se smejem - kaže na kraju.

00:32

Svadba Tamare i Darka

(Espreso/blic žena/Telegraf/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.